Nyhet

Erbjudande:
Boka 6 behandlingar à 90 minuter för 4000 kr

Om du känner att det är läge för en förändring. Att det är dax nu, det är din tur. Då är detta rätt för dig. Tillsammans skapar vi utrymme för det som behöver hända. I samråd bestämmer vi hur dina 6 tillfällen bäst kan användas, kunskap, massage, samtal, kraniosakral terapi, övningar att göra hemma, meditationsträning, ta kontroll, yoga, jordning. Det är en levande process.
Kontakta mig för att veta mer.

Utbud och Priser

Tid för bara dig

KranioSakral terapi 60 minuter 590kr
En mycket skön avkopplande behandling i syfte att hjälpa din kropp i balans och komma till rätta med besvär.

Stresshantering med andetag 60 minuter 590kr
Ta tillbaks kontrollen över ditt liv! Hitta din kraft. Din andning talar om hur du mår och känner dig. Du får med övningar att använda dig av.

Lymfmassage 60 minuter 550kr
När lymfsystemet behöver hjälp på grund av nedsatt cirkulation. En mycket skön och avslappnande massage.

Kombinera eller förläng din behandling
90  minuter 790kr
120 minuter 990kr

Skapa en helhet. Plocka det som hjälper dig bäst och kombinera efter önskemål.

Klassisk helkroppsmassage 60 minuter 550kr
En avslappnande massage med ekologisk vegetabilisk olja. Massagen avslutas med en kort stund KranioSakral terapi.

Healingmassage 60minuter 550kr
Helkroppsmassage inklusive ansiktet med aromatisk ekologisk vegetabilisk olja. Hjälper dig att landa i och grunda din kropp. Inspirerad av ayurvedan för att balansera energibanor och läkning.

Coaching 60 minuter 400kr
Jag möter dig där du är i ett samtal! När du behöver nya vinklar eller se med större klarhet på din situation. Med hjälp av mina egna erfarenheter coachar jag dig. Spegla och låt dig speglas.
 

Massage hos jonnaslivskraft.se

Boka centralt

Om du inte har möjlighet att besöka min mottagning i Grimeton, kan vi boka en tid för behandling centralt i Varberg, Järngatan 2, hos Hälsohuset och Beas gong. Ett tillägg på 120 kr per behandling tillkommer.

Medlem i KSTF

Som Diplomerad KranioSakral terapeut är jag medlem i KSTF - KranioSakrala Terapeutförbund. Medlemskapet garanterar att jag har en gedigen utbildning inom KranioSakral terapi och en grundläggande medicinsk utbildning.
Jag har även en terapeutförsäkring genom förbundet.
Läs gärna med på:
www.kstf.se

Vy från Jonnas Livskrafts behandlingslokal

Hos mig finns inget väntrum. Får du tid över inför ett bokat möte finns det en mycket vacker vy att vila ögonen på i väntan på behandlingen. Då vädret bjuder in till det finns många möjligheter för kontemplativ promenad i de natursköna omgivningarna.