Massage

Att koppla av och fly bort från stressen en stund.

loading...

Alla kroppens funktioner strävar efter balans. Balansen är livsviktig. Tänk på hur det känns när temperaturen i kroppen blir förhöjd eller vätskenivån för låg. För mig är balans ett ledord. Genom massage kan din kropp få hjälp att upprätthålla och återställa balansen.

Massagen ger dig en stund att bara vara med dig själv. Låter spända muskler och ömma leder få en chans att mjukna och sinnet att stilla sig. Du får uppleva känslan av omvårdande och avslappnande beröring som hjälper din i balans.

Hos mig kan du välja mellan

Lymfmassage
När kroppen påverkas av stress, felaktigt andningsmönster, mycket stillasittande, skador eller sjukdom mår hela kroppen och sinnet bra av att få hjälp att stimulera cirkulationen hos lymfsystemet. Lymfan är det som samlar ihop allt "skräp" som blir gifter, slagg och förbrukat material från vävnaden och för tillbaks det för att renas hos våra reningsorgan. Om det blir stopp eller minskad cirkulation hos lymfa märker du det genom att du till exempel fryser, svullnar, blir stel, får ont i kroppen, kan uppleva dig trögtänkt eller "dimmig", följderna kan bli många fler.

Spamassage
Unna dig att slappna av och låt dig omslutas av varma händer. Med inspiration från den indiska filosofin ayurveda får du en skön massage med olja över hela kroppen som balanserar dina energibanor. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage.

Klassisk massage
Med mer djupgående massage får kroppen chans att släppa på spänningar. Vid stress, smärta och träning höjs hormoner som adrenalin, noradrenalin och kortisol. De hjälper oss att prestera och vara alerta. Men vid långvarig påverkan tar det av vår energireserv. Vid massage frigörs hormoner som oxytocin och endorfiner, smärta och stress minskar. Hormonerna balanseras och ger dig ökad känsla av lugn och harmoni. Regelbunden massage leder bland annat till minskad stressnivå, förbättrad nattsömn, ökad koncentration, större förmåga till avslappning och du kan lättare möta vardagen med ett leende.